Categorii produse
  AGENDE
  CALENDARE
  MATERIALE PROMOTIONALE
  FELICITARI
  SISTEME DE AFISAJ
  Noutati
Felicitări duble (cu plic)
 Felicitări duble (cu plic) 
Pret: 1.43 Ron
  Autentificare
Adresa de e-mail
Parola
Cont nou
Recuperare parola
  Cos de cumparaturi
Cosul de cumparaturi este gol.
  Newsletter
Email 
  Cautare rapida
Curs valutar
  Euro 4.2903 Lei
  USD 3.3845 Lei
Convertor valutar
      Cum cumpar

Siteul a fost conceput pentru a satisface cerintelor clientilor in cel mai scurt timp. In cateva minute puteti umple cosul de cumparaturi si sa finalizati comanda.

 

Pentru a realiza o comanda trebuie sa urmati 4 pasi. Acestia vor fi prezentati mai jos, astfel ca dumneavoastra sa nu aveti nici cea mai mica dificultate in realizarea cumparaturilor.

  Navigand pe website, primul pas este sa va informati despre produsele noastre si sa vedeti ce doriti sa comandati.  
Ca sa puneti un produs in cosul de cumparaturi trebuie sa apasati butonul "Comand" , apoi sa va alegeti cantitatea dorita. Acest pas puteti sa-l repetati pana cand puneti in cos toate obiectele dorite.
La pasul 3 comanda va fi finalizata, este necesar sa fiti autentificat (apasati aici pentru detalii despre autentificare) . Dupa autentificare se apasa pe butonul "Trimite comanda ". Se pot furniza informatii aditionale legate de livrare si facturare la spatiul numit "Mentiuni speciale".

Personalul agentiei CD Advertising urmeaza sa va contacteze dupa ce stocurile au fost verificate, in scopul confirmarii comenzii.

Pentru detaliile legate de plata si livrare apasati aici.

Website detinut de Prima pagina | Cum cumpar ? | Livrare&plata | Afiliere | Despre noi | Contactati-ne
Decoratiuni de Craciun
Continutul acestui site este proprietatea S.C. CD 2 ADVERTISING SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Datele personale ale clientilor nostri sunt tratate confidential si vor fi folosite numai pentru onorarea comenzilor de pe site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor si livrarea produselor.
Adrese recomandate: Organizareevenimente.ro - Nunta, Botez, Petreceri copii, Petreceri private