Categorii produse
  AGENDE
  CALENDARE
  MATERIALE PROMOTIONALE
  FELICITARI
  SISTEME DE AFISAJ
  Noutati
Felicitări duble (cu plic)
 Felicitări duble (cu plic) 
Pret: 1.43 Ron
  Autentificare
Adresa de e-mail
Parola
Cont nou
Recuperare parola
  Cos de cumparaturi
Cosul de cumparaturi este gol.
  Newsletter
Email 
  Cautare rapida
Curs valutar
  Euro 4.2903 Lei
  USD 3.3845 Lei
Convertor valutar
      Livrarea produselor
 

Termenul de expediere a coletelor este de 2 si poate fi pana la 14 zile de la confirmarea comenzilor in functie de disponibilitatea stocurilor.

Comenzile primite in weekend vor fi procesate luni.

Dupa confirmarea comenzii, veti primi un email cu termenul de livrare pentru produsele solicitate. Coletul va contine produsele, factura si certificatele de garantie (pentru produsele care au garantie).

Livrarea coletelor se va face prin Prioripost.

 

PRIORIPOST este serviciul de curierat rapid intern al Postei Romane cu cea mai extinsa retea din tara care va permite expedierea de documente si marfuri.

Coletul trimis de noi va putea fi ridicat de la cel mai apropiat oficiu postal din localitatea dumneavoastra. (Postasul trebuie sa anunte printr-un bon ca ati primit coletul).

In functie de amplasarea geografica, costul total al comenzii si volumul produselor putem decide efectuarea transportului prin intermediul altui curier.Pretul de expediere ramanand acelasi, iar clientul fiind anuntat de modalitatea de transport.

      Detalii legate de plata

Plata produselor comandate se poate face prin:
- ordin de plata,
- numerar la sediul nostru din str. Stirbei Voda Nr.20 , Sector 6 Bucuresti
- la livrare in sistem ramburs.

Comanda minima este de 99.99 Ron

Costurile suportate de dumneavoastra pentru transport sunt de 0.00 Ron pentru Bucuresti, iar pentru restul oraselor taxele de coletarie vor fi suportate de dvs.

Website detinut de S.C. CD 2 Advertising S.R.L. Prima pagina | Cum cumpar ? | Livrare&plata | Afiliere | Despre noi | Contactati-ne
Decoratiuni de Craciun
Continutul acestui site este proprietatea S.C. CD 2 ADVERTISING SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Datele personale ale clientilor nostri sunt tratate confidential si vor fi folosite numai pentru onorarea comenzilor de pe site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor si livrarea produselor.
Adrese recomandate: Organizareevenimente.ro - Nunta, Botez, Petreceri copii, Petreceri private